Prodej hadic a produktů
pro zahradu, stavbu a dílnu

 

  +420 517 370 061
+420 777 256 738
 

 
 

ochrana osobních dat

OCHRANA OSOBNÍCH DAT:

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy.
Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a neposkytujeme je třetím osobám, ani nebudou využity pro reklamní účely obchodu. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.
Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, pokud jsou tyto zasílány, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Náš internetový obchod si vyhrazuje právo ustoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení serveru neznámým pachatelem (hackerem). Pouze v takovém případě neplatí výše uvedená pravidla manipulace s daty.

 

CENY DOPRAVY

MOŽNOSTI PLATBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


 

PRODEJNÍ A VÝDEJNÍ MÍSTA

Centrála Rousínov-Královopolské Vážany

Zahradní centrum Hulín

Prodejna Prostějov

Vinotéka Valašské Meziříčí

Prodejna Přerov

 

  O NÁS     AKTUALITY     KONTAKT
     

Rousínov - e-shop,sklad

+420 517 370 061

po-pá 8-14:30hod

+420 777 256 738

po-pá 9-15 hodin

+420 517 370 065

po-pá 12-15 hodin

Do 31.8.2018 expedice objednávek úterý,středa, čtvrtek.

 
      Napište nám
   
 
EICO PLUS s.r.o. - ekatalog.czProdejci, prodej - ekatalog.cz

.